Keuken

De Bokkedoorns, Overveen
John Beeren en Menno Post van het sterrenrestaurant De Bokkedoorns uit Overveen hebben een uitgesproken mening als het gaat om service, kwaliteit en ambiance. Samen met Select Catering en andere leden van Alliance Gastronomique zetten zij een concept neer waarbij juist deze drie zaken op innovatieve en ongekende wijze voor het voetlicht treden.

Yamazato Okura, Amsterdam
Executive Chef-kok Akira Oshima en de keukenbrigade van het Amsterdamse sterrenrestaurant Yamazato geven op verzoek een extra dimensie aan Kitchen Performance. De tradit ionele Japanse keuken bezit alle ingrediënten die zorgen voor een unieke culinaire beleving. Een gevoel dat slechts aan een select gezelschap is voorbehouden.

Aan de Poel, Amstelveen
In 2008 ontvingen Aan de Poel voor het culinaire werk de eerste Michelin ster en in 2012 verdienden zij de tweede ster door continuïteit. Over iedere gang is zorgvuldig nagedacht waarbij smaken ingenieus bijeen gebracht worden. Chef -kok Stefan van Sprang creëert mooie smaaknuances. Zijn gerechten zijn fris, beschaafd en gedoseerd met mooie sauzen en structuren.